SPOR

“DÜŞÜNDÜKLERİMİZİ SAHAYA YANSITIRSAK”

“DÜŞÜNDÜKLERİMİZİ SAHAYA YANSITIRSAK”

“DÜŞÜNDÜKLERİMİZİ SAHAYA YANSITIRSAK”
02-09-2014 16:20
Google News

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta Pazar günü deplasmanda Zonguldak Kömürspor ile karşılaşacak olan Petrolspor’da çalışmalar tüm hızıyla sürüyor...

Kırmızı-beyazlı ekip, kulüp tesislerinde maç öncesi son çalışmalarını gerçekleştirerek, Cumartesi günü Zonguldak’ta kampa girecek.

Şahan, Zonguldak deplasmanı öncesi yaptığı açıklamada, yeni bir kadro oluşturduklarını ve sezona güçlü Zonguldak Kömürspor deplasmanıyla başlayacaklarını söyledi.

Her takım için ilk haftaların zor geçtiğini vurgulayan Mehmet Şahan “Uyum sorununu aşabilmek adına yoğun çalıştık, çaba harcadık ve bu konuda mesafede aldık. Sezona deplasmanda başlıyoruz. Müsabakayı serin bir ortamda oynayacağız. Zonguldak Kömürspor, iyi bir takım. Yeni lige çıktılar. Zor bir rakiple oynayacağız. Düşündüklerimizi sahaya yansıtırsak o zaman iyi bir skorla dönebiliriz. Amacımız da zaten sezona iyi bir skorla başlamak” dedi.

KADRO GÜÇLENDİ...

Oyuncuların birbirleriyle uyumunu sağlayıp takım ruhunu yakalaması için zamana ihtiyaç duyduklarını anlatan Şahan, bunun kısa sürede gerçekleşmesini istediklerini bildirdi.

Transferin son gününde Fenerbahçe’den Murat Rüzgar ile Güven Çavuş’u transfer ettiklerini belirten teknik adam Şahan “Kadromuz istediğimiz seviyeye geldi. Uzun lig maratonunda başarılı olmak için sezona iyi sonuçla başlamamız gerekir. Birbirinden yetenekli ve hırslı futbolcularımız var. Gençleri aralarına motive ettiğimiz takdirde başarılı olacağımıza inanıyorum. Çok koşacağız, çok çalışacağız ve başaracağız” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?