GÜNDEM

DUYARSIZ KALAMADI…

Kavuş söndürdü, Argünağa habersiz çekim yaptı…

DUYARSIZ KALAMADI…
21-01-2019 17:38
Google News

Yabani hayvanlara yiyecek bırakmak için başlatılan kampanya kapsamında Batıraman’a giden Batman Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Recep Kavuş, doğada duyarsız vatandaşlarca yakılan ateşe kayıtsız kalamadı.

KAVUŞ, ETKİNLİĞE OĞLU İLE BİRLİKTE KATILDI

20 STK’nın, kışın zorlu koşullarında açlık çeken yabani hayvanlar için doğaya yiyecek bırakmak üzere başlattığı kampanyaya en büyük desteklerden biri Batman Çevre Gönüllüleri Derneği’nden geldi. Dernek Başkanı Recep Kavuş ve Başkan Yardımcısı Hasan Argünağa, katılımcılarla birlikte Batıraman ve Kıradağı’nın kırsal kesimlerine gitti. Katılımcılar, yabani hayvanlar için doğaya yiyecek bıraktı. Çevre Gönüllüleri Dernek Başkanı Recep Kavuş, etkinliğe küçük oğlu hasan Ali ile birlikte katıldı. Kavuş’un minik oğlu Hasan Ali de yabani hayvanlar ve kuşlar için getirilen yiyecek ve yemleri, doğaya bıraktı.

YAKILAN ATEŞİ, KENDİ ELLERİYLE SÖNDÜRDÜ

Öte yandan etkinlik sırasında Batıraman’ın dağlık bölgesinde duyarsız vatandaşlarca petrol atıklarının yakılması ile çıkarılan yangına, Dernek Başkanı Kavuş müdahale etti. Kavuş, ateşi söndürürken, Başkan Yardımcısı Hasan Argünağa da onun fotoğraflarını bu şekilde ölümsüzleştirdi. Argünağa, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafların altına “Batı Raman Dağı olsa bile lastik yakılarak doğanın kirletilmesine seyirci kalmayan ve taş toprakla söndüren Çevreci Recep Kavuş gerçeğini habersizce görüntüledim” notunu düştü.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete