GÜNDEM

DUYGULANDIRAN VEDA…

Manisa'ya atanan Vali Ahmet Deniz onuruna veda yemeği düzenlendi.

DUYGULANDIRAN VEDA…
07-11-2018 20:43
Google News

TP Kristal Park Tesisleri’nde düzenlenen programa Vali Deniz ve Eşi Olcay Deniz, Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy ve Eşi Yasemin Aksoy, kurum ve STK temsilcileri katıldı.

VALİ’NİN FOTOĞRAFLARI, SİNEVİZYONDAN İZLETİLDİ

Vali Deniz’in, 2,5 yıllık görevi boyunca Batman’da çekilmiş fotoğraflarından oluşan sinevizyon gösterisi, duygusal anlar yaşattı. Sinevizyon sonrası kürsüye çıkan Başkan Vekili Aksoy, gözyaşlarını tutamadı, Aksoy’un hüzünlü konuşması, Deniz Çiftini de duygulandırdı.

Aksoy’dan sonra kürsüye çıkan Vali Deniz “Batman, her yönüyle canlı, heyecanlı ve dinamikleri olan bir şehir. Okuma kampanyaları, gelişen sanayisi ve centilmenliğiyle Türkiye'nin söz ettiği bir kent. Buradan ayrılıyorum ama Batman ile ilgili hep güzel şeyleri duymayı arzuluyorum. Batman'da yaklaşık 2.5 yıl görev yaptım. Bizim karnemiz şimdi başlıyor. Şunları, bunları yaptık demeyeceğim. Elbette eksiklik ve hatalarımız olmuştur. Gönül kırmış olabiliriz. Eğer kırdığımız ve devlet olarak ulaşamadığımız insanlarımız varsa ben onlardan da özür diliyorum” dedi. Programın onunda Başkan Vekili Aksoy, Vali Deniz’e hediye takdiminde bulundu. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete