YAŞAM

E-Ticarete Yeni Bir Soluk Getiriyor

Türkiye'nin yeni e-ticaret merkezi olma yoluna hızlı bir giriş yapan Allesgo, satıcılara sunduğu avantajlarla adından söz ettirmeye başladı.

E-Ticarete Yeni Bir Soluk Getiriyor
08-09-2022 09:09
08-09-2022 09:12
BATMAN
Google News

Mutlu mağaza mutlu müşteri mottosu ile e-ticaret firmaları arasında sıyrılan online pazaryeri platformu, yakından adından daha sık söz ettirecek adımlar atmaya hazırlanıyor. Çarşı, Pazar ve Hal olmak üzere üç platformda online satış yapma imkanı sunan Allesgo, kapılarını bireysel ve kurumsal tüm satıcılara açıyor. Çarşı, tüzel kişilere online satış platformu sunarken; hal yine firması olanlara toptan satış imkanı sağlıyor. Pazar ise bireysel ya da kurumsal olarak e ticaret yapmak isteyenlere ister ikinci el isterse de sıfır olarak satış yapma imkanı sağlıyor.

Ücretsiz E-Ticaret Sitesi Açmak Allesgo ile Çok Kolay!

Allesgo, satıcılara 15 dakikada sanal mağaza açma imkanı sağlıyor. Bu bakımdan bir e ticaret sitesi kurmak yerine satıcılar Allesgo'da sanal mağaza açmayı tercih ediyor! İnternetten satış yapmak denilince akla gelen ilk isimlerden olmaya aday Allesgo, satıcılarına şu avantajları sunuyor:

•             Düşük komisyon uygulaması

•             2.000 TL'ye kadar reklam desteği

•             50.000 TL'ye kadar olan satışlarda %50 komisyon indirimi

Tüm bu avantajları ile online satış siteleri arasından sıyrılan Allesgo, bilgi ve destek anlamında da profesyonel ve deneyimli bir ekiple çalışıyor. Her mağazasına özel ilgi gösteren, her başvuruya en geç bir gün içinde dönüş yaparak mağazalara her alanda destek olan Allesgo, e ticaret danışmanı rolünü de üstleniyor.

Allesgo Ürün Yelpazesini Genişletmeye Devam Ediyor!

e-Ticarette en çok satılan ürünler, en karlı e-ticaret ürünleri ve daha fazlasını Allesgo.com'da bulabiliyorsunuz. Giyim ürünleri, hediyelik eşyalar, hazır yemek, evcil hayvan ürünleri, telefon aksesuarları ve daha çok ürünün olduğu Allesgo'da bir milyondan fazla ürün satışı yapılmakta. Türkiye'nin her yerine ulaşan geniş kargo ağı, uygun fiyatlı ürünler ve daha pek çok avantajın yer aldığı Allesgo.com, e ticaret dünyasına yeni bir soluk getiriyor.

Allesgo.com'un renkli dünyasında hem mobil uygulama hem de web sitesi üzerinden ulaşabiliyorsunuz. Hızlı, güvenilir alışverişin yeni adresi olacak Allesgo.com, hem satıcı hem de alıcı panelinde kullanım kolaylığına odaklanan, kullanıcı dostu bir ara yüz ile karşınıza çıkıyor. Yaptığı kampanyalar ile hem alıcı hem de satıcı için memnuniyeti amaçlayan Allesgo, online alışverişe ihtiyacı olan yeniliği getirmeye kararlı görünüyor.

Allesgo Güvenilir mi?

Allesgo.com, Ankara’da bulunan Hacettepe Teknokent yerleşkesinde vizyoner bir ekibin e-ticaret sektörüne yeni bir soluk getirme amacı ile yürüttüğü Ar-Ge çalışmasının ürünü olduğunu söyleyebiliriz.

Tamamen bağımsız ve milli bir yatırım vasıtasıyla inşa ettiğimiz Allesgo.com, alışveriş yazılımının hedefi: ülke içindeki ticareti hızlandırarak satıcıların daha fazla tüketiciye, alıcıların da daha fazla ürüne kolay ve güvenli bir biçimde ulaşmalarını sağlamak ve

Türkiye’de online ticaret hacminin dünya standartlarındaki pazar payına ulaşabilmesine katkıda bulunmaktır. Bu misyon doğrultusunda, mevcut farklı dijital satış modellerine göre kurumsal veya bireysel olarak ücretsiz bir şekilde sınırsız sayıda mağaza açabileceğiniz, perakende ya da toptan, online ödeme veya ilanlama yoluyla satış yapılabilen geniş kapsamlı e-ticaret sistemi allesgo.com’u sizlerin hizmetine sunmaktan mutluluk duyuyoruz.

Bizler için ''iyi hizmet'' demek istisnasız tüm kullanıcılarımızın mutlu ve güven içinde alışveriş yapabilmesi anlamına gelir. Kullanıcılarımıza iyi hizmet sağlayabilmek adına yazılımsal ve teknik anlamda daima en güncel donanımları sizlere sunarak, e-ticareti herkesin erişip faydalanabileceği pratiklik seviyesine getirmenin misyonumuzu gerçekleştirmede etkili olacağı kanısındayız.

Önümüzdeki on yıl için oluşturduğumuz stratejik büyüme planı dahilinde bilişim ve ticaret sektöründe bugüne kadar kazandığımız bilgi ve tecrübe ile allesgo.com’u standartları belirleyen uluslararası bir marka olarak görmeyi hedeflediğimizi bilmenizi isteriz. Bu yolda bizlerle beraber yürürken attığınız her adımın sizi mutluluğa götürmesini dileriz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete