EĞİTİM

EĞİTİM ALANINDAKİ YATIRIMLAR KONUŞULDU

Vali Ahmet Deniz Başkanlığında ilimizde yapımı devam eden ve proje aşamasında olan eğitim yatırımları değerlendirme toplantısı yapıldı.

EĞİTİM ALANINDAKİ YATIRIMLAR KONUŞULDU
17-08-2016 20:47
Google News

Valilik Konferans Salonunda gerçekleşen toplantıya Vali Deniz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri, Milli Eğitim Müdürü, Çevre ve Şehircilik İl Müdür Vekili ve ilgili kurumların uzman personeli katıldı.

DERSLİK, PANSİYON VE SPOR YATIRIMLARI DEĞERLENDİRİLDİ

2016 Yılı Devlet Yatırım Programı kapsamında ilimizde yapılacak eğitim yatırımlarıyla ilgili yapılan sunumla başlayan toplantında, Milli Eğitim Müdürlüğü’nün 2016 yılı yatırım programı kapsamında yapılacak olan 506 derslik, 1500 kişilik pansiyon, 3 adet spor salonu ve 10 adet atölye projeleri ile tadilatı devam eden yatırımlar görüşüldü.

YATIRIMLAR TAKİP EDİLMELİ

Yatırımların takibi ve denetimlerin önemine değinen Vali Deniz, eğitim ile ilgili yürütülen projelerde herhangi bir aksamanın yaşanmaması için ilgili kurumların koordineli bir şekilde çalışmaları gerektiğini belirterek, yetkililere okul öncesi eğitimin yaygınlaştırılması için Anaokulu olmayan yerleşim birimlerinin ivedilikle tespit edilmesi talimatını verdi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete