GÜNDEM

Eğitim Araştırma 1. oldu

Antalya'da düzenlenen Türk Obstetrik ve Jinekoloji Derneği (Türk Kadın Doğumcular Birliği) Kongresi'nde Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanlarının hazırladığı araştırma projesi, Türkiye'den gönderilen tüm projeler arasından birinciliğe layık görüldü.

Eğitim Araştırma 1. oldu
26-05-2022 15:18
26-05-2022 15:19
BATMAN
Google News

Proje Koordinatörü Op Dr. Halit Ataç, birinci seçilen projeye ilişkin “Proje, Erken Doğumların Önlenmesi’ ile ilgili bir araştırma olup, erken doğumun önlenmesinde katkıları olabileceğini ümit etmekteyiz. Bu ödüle TJOD Başkanı ve Genel Sekreteri Prof Dr. Bülent Tıraş, Prof Dr. Volkan Kurtaran ve diğer akademik kurul hocaları tarafından layık görülmüş olmak  ise bizi ayrıca çok mutlu etti” dedi.

Batman'da çalıştığı süre boyunca normal doğumun teşviki, sezeryan oranlarının düşürülmesi, rahîm ağzı kanser tarama testlerinin yaygınlaştırılması/erken tanı ve tedavisi, sezeryan sonrası normal doğumun teşviki ve uygulamaları, rahim korucu riskli ameliyatların uygulanması ve KETEM Batman Biriminin Kurulmasında da emeği olan Op.Dr.Halit Ataç, Birinci seçilen projeye sunmuş oldukları katkıdan ötürü hastane idarecileri ve İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Hakan Pamukçu'ya da teşekkür etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
14 Mayıs 2024 e-gazete