EĞİTİM

EĞİTİM BAKANI, BATMAN’I SORDU

81 ilin okul müdürleriyle telekonferans üzerinden bir araya gelen Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Batman’ın en büyük okulu olan Kültür İlkokulu Müdürü Rıfat Fırat’tan bilgi aldı.

EĞİTİM BAKANI, BATMAN’I SORDU
18-09-2020 18:06
Google News


BAKAN SELÇUK, BATMAN’LA İLGİLİ BİLGİ ALDI
21 Eylül’de açılacak okullara ilişkin değerlendirmeler yapan Bakan Selçuk, Okul Müdürü Fırat’tan Batman’ın en büyük okulu olan Kültür İlkokulu hakkında bilgi aldı. Okul Müdürü Fırat, Batman’da tüm okulların Bakanlığın desteğiyle eğitime hazır duruma geldiğini bildirdi. Okul Müdürü Fırat “Sayın Bakanım, 81 il içinde bize özel olarak söz hakkı verdiğiniz için teşekkür ederim. İnşallah ortak mücadelemizle, ülkemiz bu virüsten kurtulacak, öğrencilerimizin bir an önce okullarına kavuşmasını sağlayacağız. Güzel günlerimiz yakında, gerçeğini daima aklımızda tutmamız gerektiğine inanıyorum. Umutsuz değiliz. Devletimiz bu  koronavirüs konusunda  asla çaresiz değildir. Güçsüz değildir, iman varsa her zaman imkan da vardır. İnanç, sabır, azim ve mücadele olduğu sürece aşamayacağımız hiçbir engel yoktur. Velilerimiz kendi çocuklarına evlerde bez maskeler hazırlamakta, evlerinde dezenfektan ve kolonya üretmektedirler. Velilerimiz yeter ki okullar açılsın diye nöbetleşe temizlik görevi yapmayı üstlenmiş bulunmaktadır, iş insanlarımız ilimizin çeşitli yerlerinde EBA Destek noktaları oluşturmak için bilgisayar ve bileşenlerini bağışlamaktadır. Ülkemizin güzel insanlarının bu duyarlılığı bizim ilham kaynağımızdır” dedi.

MİLLİ EĞİTİM BAKANI ZİYA SELÇUK TEŞEKKÜR ETTİ
Batman’a ilişkin aldığı bilgiler nedeniyle teşekkür eden Bakan Selçuk, lider okul müdürlerine her zaman ihtiyaçları olduğunu bildirerek, öğretmenlere, Batman’daki tüm eğitim çalışanlarına ve ailelerine selamlarını iletti. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete