GÜNDEM

EĞİTİM DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Okul Öncesi ve Temel Eğitim Değerlendirme Toplantısı Vali Ahmet Deniz’in katılımıyla Kültür Merkezi Konferans salonunda yapıldı.

EĞİTİM DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI
06-10-2016 18:15
Google News

Toplantıya, Vali Deniz’in yanı sıra Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürü Dr. Cem Gençoğlu, Erken Çocukluk Eğitimi Daire Başkanı Tuncay Markoç,   İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran,  İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile okul müdürleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantı, Vali Deniz’in öncülüğünde 2016-2017 eğitim öğretim yılında uygulanmak üzere hayata geçirilen “Çocuğumu Seviyorum Anasınıfına Gönderiyorum” projesinin tanıtımının yapıldığı slayt gösterisi ile devam etti. Daha sonra toplantıda Temel Eğitim Genel Müdürü Dr. Gençoğlu ve Vali Deniz eğitimcilere hitaben birer konuşma yaptılar.

Konuşmasında Batman’ın okul öncesi eğitimdeki okullaşma oranları hakkında bilgi veren Gençoğlu, Batman’ın Türkiye genelinde okul öncesi okullaşma oranında 79. sırada olmasının bir ölçüt değerlendirilmemesi gerektiğini belirterek, asıl olanın mevcut durumdan rahatsız olup, sorunun giderilmesi için çalışmaların yapılması olduğunu ifade etti.

Vali Deniz ise, okul öncesi eğitimin kentte yaygınlaştırılması için yapılan çalışmalara değinerek, “Çocuğumu Seviyorum Anasınıfına Gönderiyorum” hedefleri hakkında bilgi verdi.

Yapılan konuşmaların ardında toplantı soru cevap bölümüyle sona erdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete