GÜNDEM

EĞİTİM LANSMANI…

Eğitim Akademileri Projesi tanıtıldı

EĞİTİM LANSMANI…
30-04-2019 17:00
Google News

Valiliğin destekleri ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından oluşturulan 2023 Batman Eğitim Akademileri Projesinin tanıtım toplantısı yapıldı.

MERKEZİNDE ÖĞRETMEN OLACAK

Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıya Vali Hulusi Şahin, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Vali Şahin “Amacımız ilimizde eğitim çalışmalarını disiplin altına alabilmek, akademik mantık ve ciddiyet içerisinde kurumsal bir kimlik sağlamaktır. Aylık faaliyetleri kitapçık şeklinde tüm öğretmenlerimize, ilgililere ve paydaşlarımıza gönderelim. Böylece öğretmenlerimiz ve paydaşlarımız kendi ilgi alanlarına giren faaliyetleri takip etsin. Hedefimiz, en kıymetli varlıklarımız olan çocuklarımızın eğitimini daha sağlıklı, daha başarılı, daha bilimsel ölçeklerde yerine getirebilmektir. Bu akademilerimizin merkezinde öğretmenin eğitimi olacak” dedi.

AKADEMİLER TANITILDI

Toplantıda Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Görevlisi Abdulgani Tatargan, 2023 Batman Eğitim Akademileri Projesi’nde oluşturulan Edebiyat Akademisi, El-Cezeri Akademisi, Kültür, Sanat ve Spor Akademisi, Mesleki ve Teknik Eğitim Akademisi, Öğretmen Akademisi, Ölçme ve Değerlendirme Akademisi, Özel Eğitim Akademisi, Veli Akademisi ve Yönetici Akademisi’ni tanıttı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete