GÜNDEM

“EĞİTİM OSCARLARI”NA ÖDÜL VERİLDİ…

Batman Valiliği ve Milli Eğitim Müdürlüğü, Kültür Merkezinde “Eğitim Oscarları” ödül töreni düzenledi.

“EĞİTİM OSCARLARI”NA ÖDÜL VERİLDİ…
11-06-2014 22:47
Google News

Törene Vali Azmi Çelik, Vali Yardımcısı Şener Çağlar, Emniyet Müdürü Necati Denizci, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, İl Sağlık Müdürü İhsan Bodakçı, Kültür ve Turizm Müdür Vekili İhsan Aslanlı ile okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.Etkinlikte Eğitim Oscarları Projesinin temel amacının ilimizin temel eğitim ve ortaöğretim okulların eğitim kalitesini artırmak ve bu okulları farklı uygulamalara teşvik etmek olduğu vurgulandı.

38 OKULA PLAKET VE ÖDÜL VERİLDİ

Proje kapsamında 2013–2014 eğitim-öğretim yılının 2. döneminden itibaren Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen bilim, sanat, spor sosyal, eğitim uygulaması, duyarlılık, yılın veli uygulaması ve eğitim ortamı olmak üzere 9 dalda okullar arsında düzenlenen projelerde dereceye giren toplam 38 okula ödül ve plaket verildi.

“DAHA İYİSİNİ YAPMALIYIZ”

Törende konuşma yapan Vali Azmi Çelik “Ödül törenin asıl amacı, projeye müracaat etmeyen diğer okullarımızı da özendirerek önümüzdeki yıl daha fazla okullun katılımını sağlamaktır.  Çalışmalar elbette ki önemli ama daha iyisini arzulamak ve daha iyisini yapma gayreti içerisinde olmak gibi bir hedefimizin olduğunu düşünüyorum” dedi.

Tören, hatıra fotoğrafının ardından sona erdi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete