GÜNDEM

EĞİTİM SEN’DEN PANKARTLI PROTESTO

EĞİTİM SEN’DEN PANKARTLI PROTESTO

EĞİTİM SEN’DEN PANKARTLI PROTESTO
26-08-2014 18:29
Google News

Okul İdareci Atamalar’ında usulsüzlük yapıldığı gerekçesiyle daha önce Milli Eğitim Müdürlüğü binası önünde basın açıklaması düzenleyen Eğitim Sen, şimdi de hazırladığı pankartla Milli Eğitim Müdürlüğü’nü protesto etti.

Eğitim sen Batman Şubesi, Bulvar İş Merkezi’ndeki sendika bürosunun penceresine astığı dev afişle Milli Eğitim Müdürlüğü’nü protesto ediyor. “Batman Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Kara Tablo” yazılı afişte Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik’in ismi üst sırada yazıyor. Çelik’in adının altında yazılan Milli Eğitim Müdür Yardımcılar M. Şafi Özperk ile Zübeyir Yılmaz’ın ise Eğitim Bir Sen Üyesi olduklarına dikkat çekiliyor. Afişte Şube Müdürleri M. Şirin Temiz, Veysi Ergül, Osman Atamalar ve Orhan Yavuz’un da Eğitim Bir Sen Üyesi oldukları yazıyor.

MİLLİ EĞİTİM, SKANDAL BİR ŞEKİLDE ELE GEÇİRİLDİ

Eğitim Sen Yönetme Kurulu’nun imzasının bulunduğu afişte ayrıca “Kirli ilişkilerle Batman Milli Eğitim Müdürlüğü’nü skandal bir şekilde ele geçiren yandaş sendika yöneticileri ve Milli Eğitim Müdürlüğü’ndeki kuklalarının, okul müdürleri görevlendirmelerinde de aynı kirli ilişkileri devreye soktuklarını Batman kamuoyuyla paylaşıyoruz” ifadeleri yer alıyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?