EĞİTİM

EĞİTİM SENDİKALARI’NIN TEPKİSİ DİNMİYOR...

EĞİTİM SENDİKALARI’NIN TEPKİSİ DİNMİYOR...

EĞİTİM SENDİKALARI’NIN TEPKİSİ DİNMİYOR...
14-07-2014 19:55
Google News

Eğitim Bir Sen Şube Başkanı M. Şafi Özperk’in Batman Milli Eğitim Müdür Yardımcılığına atanması, kentte diğer eğitim sendikalarından tepki toplamaya devam ediyor...

Eğitim-Sen, yaptığı basın açıklamasında “Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ismi Milli Eğitim Bir Sen Müdürlüğü olarak değiştirilsin” diyerek bu atamaya tepki gösterirken, dün Özgür Eğitim Sen de, bu atamayı protesto ettiklerini açıkladı. Özgür Eğitim Sen Şube Başkanı Mustafa Sevinçer yaptığı açıklamada “Bugüne kadar bir okulda müdür yardımcılığı bile yapmamış birinin direkt Milli Eğitim Müdür Yardımcılığına getirilmesi manidardır. Bu kişi hangi kritere göre, hangi başarısına binaen veya hangi özel yeteneğine göre bu makama atanmıştır. Oldu olacak Milli Eğitim Müdürlüğünün tabelası kaldırılsın yerine Eğitim Bir Sen’in tabelası asılsın” dedi.

VALİ’Yİ GÖREVE DAVET EDİYORUZ

Atamanın iptal edilmesini isteyen Sevinçer “Bu saat itibariyle Eğitim Bir Sen’e üye olmayan öğretmenler ve okul yöneticileri açısından Batman Milli Eğitim Müdürlüğünün tarafsızlığı kalmamıştır. Batman Milli Eğitim Müdürünü ve Batman Valisini göreve davet ediyoruz. Halen Eğitim Bir Sen ve Memur Sen İl Temsilciliği görevlerini yürüten M. Şafi Özperk’in ataması iptal edilmelidir” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete