GÜNDEM

EĞİTİMDE 22 PROJE İLE YOL ALINACAK

Öğretmenlere yönelik düzenlenen Nitelikli Eğitime Kararlı Adımlar Projesinin tanıtım ve bilgilendirme toplantılarının ilki Kültür Merkezi’nde yapıldı.

EĞİTİMDE 22 PROJE İLE YOL ALINACAK
12-02-2017 18:56
Google News

Toplantıya Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Şube Müdürü Abdurrahman Kardaş ve öğretmenler katıldı.

“AHLAKLI EĞİTİM VERİLSEYDİ, HALKINA ATEŞ EDENLER ÇIKAR MIYDI?”

Bir hafta sürecek olan tanıtım ve bilgilendirme toplantılarının ilkinde konuşan Milli Eğitim Müdürü Kurtaran “Nitelikli Eğitime Kararlı Adımlar adı altında 22 tane proje çalışması planlandı. Bu projelerin hayata geçmesi ve uygulanması için asıl yükümlülük öğretmenlerimizdedir. 22 proje içinde yer alan Çocuğumu Seviyorum Anasınıfına Gönderiyorum Projesini, Sayın Valimizin himayelerinde hayata geçirdik. Kısa sürede olumlu sonuçlar elde ettik. Geçen yıl Haziran ayı itibariyle okul öncesine devam eden öğrenci sayımız şu an iki katına ulaştı.

Projemiz şu an yüzde 80 oranında gerçekleşmiş durumda. Eğer daha iyi bir eğitim verebilseydik, daha ahlaklı bir nesil yetiştirebilseydik ortaya tanklarıyla halkına ateş eden bir insan çıkar mıydı? Demek ki ahlaki eksiklik vardı. Bu tür durumların bir daha yaşanmaması için çocuklarımızı iyi yetiştirmeliyiz” dedi. Yapılan konuşmaların ardından Milli Eğitim Müdürlüğü Proje Ekibi, Nitelikli Eğitime Kararlı Adımlar Projesinde yer alan 22 alt proje hakkında sunum yaptı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete