SPOR

EGO Spor, Batmanlı Sporcuyu takıma aldı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, inşaatlarda çalışarak ailesinin geçimini sağlayan Avrupa ve Türkiye Muaythai Şampiyonu Batmanlı Ahmet Ertekin'i EGO Spor bünyesine kattı. Başkan Yavaş tarafından Ankara'ya davet edilen 20 yaşındaki milli sporcu, EGO Spor ile sözleşme imzaladı.

EGO Spor, Batmanlı Sporcuyu takıma aldı
21-02-2021 15:47
Google News

 

HAYALİ GERÇEK OLDU
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Batman'da ailesinin geçimini inşaatlarda çalışarak kazanan Avrupa ve Türkiye Muaythai Şampiyonu Ahmet Ertekin'in spora devam edebilmesi için Başkent'e davet etti. 20 yaşındaki Batmanlı genç şampiyon, EGO Spor Kulübü ile sözleşme imzaladı. Genç milli sporcunun spora devam etme hayali gerçek oldu. Ertekin “Spor hayatıma 16 yaşında Antalya'da başladım. 4 yılda Avrupa ve Türkiye şampiyonlukları kazandım. Pandemiden dolayı memleketim Batman'a dönmek zorunda kaldım. İnşaatlarda çalışmak zorunda kaldım. Ulusal basında benimle ilgili bir haber yapılınca Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş, beni Ankara’ya davet etti. Hayalim gerçek oldu. Dubai'de yapılacak dünya şampiyonasında madalya kazanarak Mansur Başkanıma teşekkür etmek istiyorum” dedi.


ŞAMPİYONALARDA EGO SPOR DAMGASI
EGO Spor Başkanı Akın Hondoroğlu “Kulübümüz bünyesinde Ahmet kardeşimiz gibi mağduriyet yaşayan nice sporcuyu Türk sporuna kazandırmaya çalışıyoruz. Elimizden geldiğince Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş'ın katkılarıyla maddi ve manevi tüm sporcu kardeşlerimizin yanında olmaya gayret gösteriyoruz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete