GÜNDEM

EKİNCİ, DOĞALGAZ KULLANAN VATANDAŞI UYARDI!

EKİNCİ, DOĞALGAZ KULLANAN VATANDAŞI UYARDI!

EKİNCİ, DOĞALGAZ KULLANAN VATANDAŞI UYARDI!
18-12-2014 19:37
Google News

Doğalgaz kullanan vatandaşlara uyarı yapan ocak tamircisi Hanifi Ekinci, ankastre ocak ve fırın dönüşümlerinin ehliyetli kişiler tarafından yapılması gerektiğini söyledi.

İşinin ehli olmayan kişilerin, ocak ve fırın dönüşümü yaptığını ve bunun vatandaşın sağlığı açısından tehlikeli olduğunu vurgulayan Ekinci “bazı vatandaşlar, ocağımız ve fırınımız doğalgaza dönüşümü olmuyor diyerek hurdacıya gidiyor. Oysa bütün ankastre ocak ve fırınlar doğalgaz dönüşümü yapılıyor. Vatandaşlar, işinin ehli olmayan kişiler tarafından yanlış yönlendiriliyorlar” dedi.

HAYATINIZI RİSKE ATMAYIN!...

Düşük fiyatla doğalgaz dönüşümü yapan kişilerin, halkın sağlığıyla oynadığını belirten Ekinci “bir doğalgaz dönüşümü 50 Tl’ye yapılıyorsa, işinin ehli olmayan kişiler bunu 15 Tl’ye yapıyor. Kapıcı bunu yapıyor, kasap bunu yapıyor… Herkes, doğalgaz tesisatçısı kesiliyor. Ehliyetli kişilerin bu dönüşümü yapıp, ocak ya da fırına etiket yapıştırması gerekiyor. Çünkü ehliyetsiz kişiler tarafından yapılan dönüşümler, vatandaşı büyük bir tehlikeye sürüklüyor. Vatandaşın bu konuda artık uyanması gerekiyor. Batman’da büyük facialar yaşanabilir, ölümler ve yaralanmalar olmasından korkuyoruz. Gaz, tehlikeli bir şeydir. Hayatınızı riske atmayın. Ehliyetsiz kişiler tarafından yaptırılmaması gerekir” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete