GÜNDEM

EKMEN AİLESİNDEN GÖRKEMLİ DÜĞÜN

Ak Parti Batman 23. Dönem Milletvekili M. Emin Ekmen’in kardeşi Türkiye Eczacılar Birliği Eski Yönetim Kurulu Üyesi İşadamı Mehmet Faruk Ekmen’in oğlu Eczacı Tarık Ziya Ekmen, Batman Tuana Kır Düğün Salonu’nda yapılan görkemli düğünde hayatını Çocuk Psikologu Uzmanı Hazal Halıcı ile birleştirdi.

EKMEN AİLESİNDEN GÖRKEMLİ DÜĞÜN
01-07-2019 19:32
Google News

 

MEVLİT VE YEMEK İKRAMINDAN SONRA HALAYLAR ÇEKİLDİ
Düğüne Eski Vali Kemal Cirit, Türk Eczacıları Birliği Başkanı Erdoğan Çolak, Batman Belediye Eş Başkanı Mehmet Demir, Diyarbakır Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kaya, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, kurum müdürleri, iş adamları ve davetliler katıldı. Düğün öncesi mevlidi şerif okutuldu, davetlilere yemek ikram edildi.
Eski Milletvekili Emin Ekmen ve Eczacı İşadamı M. Faruk Ekmen, davetlilerle yakından ilgilendi. Genç çiftin nikâh şahitliğini yapan Belediye Eş Başkanı Demir, evlilik cüzdanını takdim ettiği genç çifte mutluluklar diledi. Geç saatlere kadar süren düğünde davetliler, halay çekerek eğlendi. Batman Sonsöz Gazetesi olarak Tarık Ziya ve Hazal çiftine ömür boyu mutluluklar diler, Ekmen ve Halıcı Ailelerini tebrik ederiz

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete