SİYASET

Ekmen, AK Parti’li Vekilleri eleştirdi

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, hükümetin neden Filistin için İsrail’e karşı gerekli adımları atmadığını sordu.

Ekmen, AK Parti’li Vekilleri eleştirdi
28-12-2023 00:05
27-12-2023 16:26
BATMAN
Google News

TBMM Genel Kurulu’nda konuşan Ekmen “Avrupa kentlerinde yüz binleri bulan eylemler yapılırken Türkiye’deki cılız eylemleri görünce üzülüyoruz. Genel Kurul konuşması bittikten sonra Ankara’da düzenlenecek olan Büyük Gazze Yürüyüşü’ne katılacağız. İktidarın neden İsrail ile ticareti durduramadığını ve neden halen savcılara İsrailli savaş suçluları hakkında soruşturma izni vermediğini merak ediyoruz” dedi.

CÜBBELİ AHMET ÜZERİNDEN ELEŞTİRİ YAPTI

Cübbeli Ahmet’in iddialarını AK Partili Milletvekillere soran Ekmen “Hepinizin çok yakından tanıdığı Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen bir sayın vaiz, dün ‘toplum olarak haddimizi bilelim, Yahudilerle çok da arayı açmaya gelmez, Merkez Bankasını batırırlar. Zaten ekonomimiz bozuk. Ondan sonra ne yiyeceksin ne içeceksin? Millet marketlere saldırır, iç savaş çıkar. Kesin olarak biliyorum, işte bunlar göze alınamıyor’ demiştir. Sevgili AK Partili yöneticilerimiz merak ediyorum, gerçekten, devletimiz atması gereken adımları Cübbeli Ahmet Hoca'nın söylediği kaygılar nedeniyle atamamış mıdır?” dedi. (Deva Basın)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete