SİYASET

EKMEN, ALTAN’IN ÖZELEŞTİRİSİNİ SAMİMİ BULMADI

EKMEN, ALTAN’IN ÖZELEŞTİRİSİNİ SAMİMİ BULMADI

EKMEN, ALTAN’IN ÖZELEŞTİRİSİNİ SAMİMİ BULMADI
15-10-2014 18:58
Google News

HDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan, Kobanê eylemlerine ilişkin olarak parti yönetimini eleştirdi. 23. Dönem Batman Milletvekili Emin Ekmen, twitter hesabında yaptığı yorumla Tan’ın açıklamalarını samimi bulmadığını ifade etti.

ÇAĞRI YAPARKEN ÖZENLİ DAVRANMALIYDIK

HDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan, 40 kişinin ölümüyle sonuçlanan IŞİD eylemlerine ilişkin olarak "Biz sokağa çağrı yaparken özenli davranmalıydık. Öncesini ve sonrasını yeterince hesaplamalıydık. Keşke Bahçeli gibi yapabilseydik. Olaylar çığırından çıktığı anda da yapabileceklerimiz vardı. Milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, parti başkanlarımız sokaklara inip taşkınlığa engel olabilirdi. Yağmalanan bir dükkânın önünde durabilirdik. Bankamatiğin önünde durabilirdik. Belki birincisinde o kitle bizi de ezer geçerdi ama ikincisinde dururdu. Bunu yapamıyorsak bırakmalıyız bu işi" dedi.

PRİM VERMEMEK LAZIM

23. Dönem Batman Milletvekili ve AK Parti Teşkilat Başkanı Yardımcısı Emin Ekmen, Milletvekili Altan Tan’ın açıklamalarını samimi bulmadığını ifade etti. Soysal paylaşım ortamı twitter hesabından konuyla ilgili açıklama yapan Ekmen “4 gün süren olaylarda sesi çıkmayıp ekranda haklıyız diyen Altan Tan’ın bugün özeleştirimsi yapması bayağı bir popülizmdir. Prim vermemek lazım” ifadelerini kullandı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete