SİYASET

EKMEN, BAHÇELİ HAKKINDAKİ ŞİKÂYETİNİ GERİ ÇEKTİ!

23. Dönem AK Parti Batman Milletvekili ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Av. Emin Ekmen, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında açtığı davayı geri çekti.

EKMEN, BAHÇELİ HAKKINDAKİ ŞİKÂYETİNİ GERİ ÇEKTİ!
05-08-2016 18:46
Google News

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binli Yıldırım’ın, kendileri hakkında hakaret içerikli sözlerden ve paylaşımlardan dolayı açtıkları şikâyet davalarını geri çekmesinin ardından Batman Eski Milletvekili Emin Ekmen de şikâyet davasını geri çektiğini açıkladı.

FETÖ İLE MÜCADELEYE VERDİKLERİ DESTEKTEN DOLAYI…

Ekmen’in, Batman Cumhuriyet Başsavcılığına gönderilmek üzere Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına verdiği dosyada “Anılan dosya ile Sayın Devlet Bahçeli hakkında çözüm süreci kapsamında kurulan akil insanlar heyeti üyeleri için yapmış olduğu hakaret içeren eleştirileri nedeniyle şikâyetçi olmuştum. FETÖ tarafından girişilen 15 Temmuz alçak darbe girişimine karşı, Sayın Bahçeli’nin ilk andan itibaren sivil siyaset, demokratik kurumlar ve milli irade yönünde gösterdikleri örnek tavır, FETÖ’ye karşı yürütülen mücadeleye verdikleri destek, başta son 1 yıllık terörle mücadele döneminin darbe zeminini inşa yönünde nasıl kullanıldığı yönündeki açıklamaları ve FETÖ’nün diğer sinsi planlarının ifşası noktasında yaptığı açıklamalar, ülkemizin ve milletimizin birlik ve beraberliğini, demokrasimizin geleceğini koruma yönünde seçilmiş Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Hükümetimize vermiş oldukları destek nedeniyle, FETÖ’ye karşı yükselen birlik ruhunun, sadece liderler arasında değil, tüm politik ve sosyal kesimler arasında yeni bir sayfa açma ve helalleşmeler ile desteklenmesi gerektiği inancı ile Sayın Bahçeli hakkında yapmış olduğum şikâyetimden vazgeçiyorum” ifadeleri yer aldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete