GÜNDEM

EKMEN, BEYAZ TV’DE SÜRECİ DEĞERLENDİRDİ

EKMEN, BEYAZ TV’DE SÜRECİ DEĞERLENDİRDİ

EKMEN, BEYAZ TV’DE SÜRECİ DEĞERLENDİRDİ
10-07-2014 16:56
Google News

23. Dönem AK Parti Batman Milletvekili ve Teşkilatlanma Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, Beyaz TV’de Ferda Yıldırım’ın hazırlayıp sunduğu, Deniz Güçer ve Mehmet Şahin’in her hafta katıldığı Basın Kulisi programına katıldı.

Cumhurbaşkanlığı seçimi sürecinin tartışılıp değerlendirildiği Basın Kulisi programında güncel konulara değinen Emin Ekmen, İsrail’in Filistin’e saldırısı ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ekmen açıklamalarında “Dünya tarihi boyunca savaşın insani ve ahlaki boyutunda bir hukuku olmuştur. Peygamberimiz savaşta din adamlarına, çocuklara, doğal hayata zarar vermeyin emirlerini hepimiz iyi biliriz. Modern hukukta bu ve buna yakın ilkeleri ifade eder. İsrail bu seferde kadın ve çocukları hedef alarak saldırmaktadır. Dünya İsrail’in Devlet terörüne karşı 3 maymunu oynamaktadır” dedi.

BECİRMAN’I ANLAMAYANLAR NASIL CUMHURBAŞKANLIĞI YAPACAK?

Mehmet Emin Ekmen, Beyaz TV canlı yayınında Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde “Bir önceki Cumhurbaşkanımız 7 yıl boyunca hiçbir canlı yanına katılmadı. Şehirleri ziyaret etmedi, Sivil toplumdan uzak kaldı. Sayın Başbakanımız son dönemdeki Cumhurbaşkanlığı tartışmalarında bu durumların yaşanmayacağını ifade etmektedir. Ekmeleddin Bey bu toplumu tanımadan yönlendirilmektedir. Bu ülkenin 7 ilini ziyaret etmemiştir. Dersim’in ne çektiğini bilmeyenler, darbe süreçlerini bilmeyenler, Batman’ın Becirman köyünü anlamayanlar nasıl bu ülkede Cumhurbaşkanlığı yapacak?” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete