SİYASET

EKMEN, DARBE GİRİŞİMİNE KARŞI HALKA SESLENDİ

23. Dönem AK Parti Batman Milletvekili M.Emin Ekmen, 15 Temmuz gecesi bir grup asker tarafından gerçekleştirilmek istenen darbe girişimini, sert sözlerle eleştirdi.

EKMEN, DARBE GİRİŞİMİNE KARŞI HALKA SESLENDİ
17-07-2016 21:21
Google News

 Darbe girişiminin yaşandığı gece Ankara AK Parti Genel Merkezi önüne gelerek öfkeli halka açıklama yapan Ekmen, darbenin halk tarafından püskürtülebileceğini söyledi. 

TÜM TÜRKİYE MEYDANDA

Av. Emin Ekmen, darbeye “dur” demek için alanlara toplanan halka seslenerek “Erdoğan’da ne bulduğunu anlamış değiller. Onlar Erdoğan’ın 200 yıllık bir rüyanın simgesi olduğu anlamış değiller. Onlar Erdoğan’ın sadece bu milletin değil, sadece bu ümmetin değil, Dünya mazlumlarının simgesi ve sesi olduğu anlamış değiller. Bu gece 7 saattir insanlar burada siz belki buraya gelmeden evvel belki tanklar yaklaşmaya kalktı anneler, kadınlar o tankları püskürttü. Şuanda her tarafımız araç ve insan seliyle kapatılmış durumda. Allah’ın izniyle hiçbir güç buraya yaklaşamayacak. Bu milli iradenin simgesine yaklaşamayacak. Keçiören Meydanda, Yeni Mahalle meydanda TRT’de insanlar darbecileri derbest ediyor. Ankara, Mardin, Batman, Çorum, Tekirdağ, İzmir meydanlarda. Tüm Türkiye meydanda. İstikbalin simgesi olan minarelerden ezanlar ve salalar okunuyor. Allah’ın izniyle bu girişim, püskürtülecektir” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete