GÜNDEM

EKMEN, DARBE GİRİŞİMİNİ BRÜKSEL’DE ANLATTI

AK Parti Batman Eski Milletvekili Mehmet Emin Ekmen’in de aralarında bulunduğu Türkiye Demokrasi Platformu Üyeleri, Brüksel'deki Avrupalı yetkililere 15 Temmuz darbe girişimini anlattı.

EKMEN, DARBE GİRİŞİMİNİ BRÜKSEL’DE ANLATTI
19-10-2016 20:58
Google News

Platform Üyeleri, FETÖ'nün darbe girişimiyle ilgili Avrupalı yetkililerle görüşmek üzere 2 günlük program düzenledi. Program çerçevesinde, Gent Üniversitesi, Avrupa Komşuluk Konseyi, KUL Leuven Üniversitesi, Avrupa'nın Dostları Düşünce Kuruluşu, Avrupa Politika Merkezi, Carnegie Europe, Avrupa Politika Araştırmaları Merkezi (CEPS), Belçika Flaman Bölgesi Ticaret ve Sanayi Odası ve TOBB Brüksel Temsilciliği’nde toplantılar düzenlendi.

YAŞANAN GELİŞMELERİ ANLATTILAR

Platformda, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Avukat Kezban Hatemi, Avrasya Üniversitesi Rektörü Aşkın Asan, İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar, Alarko Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Leyla Alaton, Azınlık Vakıfları Temsilcisi Pandeli Laki Vingas, Eski AK Parti Batman Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, CNN Türk Ankara Temsilcisi Hande Fırat, Gazeteciler Balçiçek İlter ve Murat Yetkin'in de aralarında bulunduğu çok sayıda STK temsilcisi, akademisyen, iş insanı ve siyasetçi de yer aldı. Heyet, gerçekleştirdiği ziyaretlerde, FETÖ darbe girişimini ve sonrasında yaşanan gelişmeleri anlattı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete