GÜNDEM

EKMEN’DEN “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETİ

AK Parti 23. Dönem Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Batman Belediyesini ziyaret etti.

EKMEN’DEN “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETİ
23-06-2014 21:58
Google News

AK Parti’li Batman Belediyesi Meclis Üyeleri ile beraber Belediye Eş Başkanları Sabri Özdemir ile Gülistan Akel’i makamlarında ziyaret eden Ekmen, Eş Başkanlara “hayırlı olsun” temennisinde bulundu.

“BELEDİYENİN PROJELERİ İÇİN DESTEĞE HAZIRIZ”

Belediye Eş Başkanlarını ziyarete eden, Batmana ve Batman halkına yarar sağlayacak her projede belediyeye destek vermeye hazır olduklarını belirten Ekmen, “Belediyenin halkımızın yararına olacak, şehrimize fayda verecek her türlü projesine destek vermeye hazırız. Gerek benim ilan ettiğim, gerekse de sayın Eş Başkanların hazırlayacağı Batman ile ilgili tüm projelere tam destek vermeye hazırız. Maliye Bakanımızın, Milletvekilimizin ve bürokrasi alanında görüşmeler ve taleplerle her projeye destek vereceğimizi seçimden önce belirttiğimiz gibi, seçimden sonra da destek vereceğimizi kamuoyuna deklare ederiz” dedi.

Ekmen’in ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Eş Başkanlar, Batman için diyalog ve iletişimin sağlanacağını ve siyaset üstü bir konumla istişare halinde projelerini sunabileceklerini ifade ettiler. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete