GÜNDEM

EKMEN, EMEKLİ TOKİ’YE İLİŞKİN BİLGİ VERDİ

Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet, Batman Sonsöz Gazetesine nezaket ziyaretinde bulundu.

EKMEN, EMEKLİ TOKİ’YE İLİŞKİN BİLGİ VERDİ
16-01-2017 20:30
Google News

Gazetemizin Sahibi Ercan Atay ile görüşen heyet, Batıraman’da emekliler için TOKİ’nin aracılığı ile yaptırılan konutlara ilişkin bilgi verdi. Modern evlerin, uygun fiyatlarla emeklilere teslim edildiğini söyleyen Başkan Ekmen “86 metrekarelik evler, 66 Bin TL, 120 metrekarelik evler ortalama 95 Bin TL 'e satıldı. Evler, son derece modern tarzdadır. Bu projeyi Türkiye’de ilk hayata geçiren bizleriz. Bu proje ile Genel Merkezde üye sayısı hızla arttı. 108 şube, projemizi örnek alarak TOKİ'ye başvuruda bulundu” dedi.

İHALEYİ ALAN ŞİRKET, EMEKLİ TOKİ’NİN SORUNLARIYLA İLGELENİYOR

TOKİ’nin, konutların sevk ve idaresi için ihale yaptığını söyleyen Ekmen “İhaleyi alan firma, sorunları çözmeye çalışıyor. Biz de üyelerimiz için her kuruma başvurmaktayız. Sayın Valimiz Ahmet Deniz, Milletvekilimiz Ataullah Hamidi ve Müftümüz Turgut Erhan ile görüşerek, sorunların çözümü için ricalarda bulunduk. Belediye Başkanımız ile ulaşım ve çevre temizliği için görüştük. Yakın zamanda sorunların çözüleceğini vaat etti. Şu anda 600’e yakın aile, orada yaşıyor. Biz projenin öncülüğünü yaptık ama sorunların çözümü için herkes üzerine düşeni yapmalı. Vali ve Milletvekillerimize, desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Sayın Valimizden okulumuzun biran evvel açılması için destek bekliyoruz” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Atay, konuklarına teşekkür etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete