GÜNDEM

“EKONOMİNİN LOKOMOTİFİ KONUMUNDAYIZ”

Batman-Siirt Serbest Muhasebeci-Mali Müşavirler Bölge Odası, 1–7 Mart Muhasebeciler Haftası nedeniyle, Batman’daki yerel ve ulusal basın temsilcilerini kahvaltıda ağırladı.

“EKONOMİNİN LOKOMOTİFİ KONUMUNDAYIZ”
01-03-2018 21:49
Google News

ODA’NIN ÇALIŞMALARIYLA İLGİLİ BRİFİNG VERİLDİ

Programın ev sahipliğini, Oda Başkanı Servet Kurt, Başkan Yardımcısı Temim Orhan ve Oda Sekreteri Hayrettin Başaran yaptı. Oda’nın çalışmalarına ilişkin brifing veren Başkan Kurt “Mali Müşavirler, pratik ve teorik bilgilerini, felsefe, matematik, bilim ile birleştiren mali tabloları tasarlayıp, bunları analiz eden, yorumlayan, mali problemleri tanımlayabilen, bu problemlere bilimsel ve matematiksel prensipler çerçevesinde verimli, ekonomik ve standartlara uygun çözümler üretebilen, işletmelerin mali yapısını ve mali geleceğini yeniden inşa eden,  strateji geliştiren ve uygulayan kişilerdir. Meslektaşlarımız ekonominin lokomotifi konumundadır” dedi.

BATMAN’DA 1 YEMİNLİ, 92 SERBEST MALİ MÜŞAVİR VAR

Başkan Kurt Yeminli Mali Müşavir ve Serbest Mali Muhasebeci Müşaviri sayılarına dikkat çekerek “Biz Serbest Muhasebeci Mali Müşaviriz. Türkiye’de 77 tane Serbest Mali Muhasebeci Müşaviri Odası, 8 tane Yeminli Mali Müşavir Odası var. Yeminli Mali Müşavir sayısı Türkiye’de 5 Bin, Serbest Mali Muhasebeci Müşaviri sayısı ise 90 Bin. Batman’da 1 tane Yeminli Mali Müşavir var, Ali Vural. Serbest Muhasebeci Mali Müşaviri sayısı ise Batman’da 92’dir” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete