SPOR

EKREM KONAÇ’TAN DESTEK ÇAĞRISI

Batman Petrolspor kulübü başkanı Ekrem Konaç, Yeni Altındağ maçı öncesi kenetlenme çağrısında bulundu.

EKREM KONAÇ’TAN DESTEK ÇAĞRISI
10-10-2017 19:29
Google News

Spor-Toto 3. lig 1. grupta mücadele eden Petrolspor ligde istedikleri sonuçları alamayınca küme düşme hattına yerleşti. Puan arzusuyla gittikleri Çanakkale Dardanelspor karşılaşmasın da 2-1 mağlup olan kırmızı-beyazlı ekipte moraller bozuk.

“KÖTÜ GÜNÜMÜZDE YANIMIZDA OLSUNLAR”

Ligde bir türlü istenilen sonuçları alamayan Petrolspor kulübü başkanı Ekrem Konaç, Yeni Altındağspor maçı öncesi taraftarlara çağrıda bulundu. Konaç yaptığı açıklamada,  “Hem takım hem de kulüp olarak çok önemli adımlar atarak lige başladık. Ama bir türlü arzuladığımız sonuçları alamadık. Umutsuzluğa kapılmadan yolumuza devam ediyoruz. Daha yapacak çok işimiz var. Kadromuza güveniyoruz. Lig uzun bir maraton. Bu yüzden istikrarlı olmak zorundayız. Batman Petrolspor camiası olarak birlik ve beraberlik içindeyiz. Yönetim, futbolcu ve teknik kadro kaynaştı. Kulübün gelişimi için çalışıyoruz. Önümüzde oynayıp kazanmamız gereken daha çok maç var. Batmanlı futbolseverler takımına en kötü günlerde bile sahip çıkmıştır. Çıkmaya da devam edeceğine inancım tamdır. Bundan sonraki süreçte daha çok sahip çıkacağına inanıyoruz” diye konuştu.

“ALTINDAĞ MAÇI DÖNÜM MAÇI OLACAK”

İstikrarlı sonuçlar almak için yeni Altındağspor maçını önemsediklerini belirten Kulüp Başkanı Konaç, “Pazar günü saat 14.30’da tüm sporseverleri şehir stadına bekliyoruz. Yeni Altındağ maçı dönüm maçımız olacaktır. Bu maçı çıkış maçı olarak görüyoruz.” Şeklinde konuştu. (Atilla İhsan Atay)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
18 Nisan 2024 e-gazete