SPOR

EKREM KONAÇ’TAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Ekrem Konaç, Kırmızı-Beyazlı Takımın durumu ve geleceği ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

EKREM KONAÇ’TAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR
28-02-2018 18:34
Google News

 “KENETLENME İSTİYORUZ”

Açıklamasında taraftara seslenen Konaç “Vali’sinden kurum müdürlerine, taraftardan futbolcuya kadar kenetlenme olduğunda ne kadar katkı olunabildiğini Çanakkale Dardanelspor maçında gördük. Son maçlarımızda kadın taraftarları ve aileleri de tribünlerde daha fazla görmeye başladık. Bu güzel gelişmeyi daha ileriye taşımak için yeni stadımızda kadınlara ve öğrencilere özel etkinlik ve localar tahsis edeceğiz. Kalan 10 maçta taraftarımıza güveniyor ve aynı kenetlenmeyi bekliyoruz”

“OTOBÜSÜMÜZ YOLDA”

Otobüs konusuna değinen Başkan Konaç “Batman Belediyemizin ve Petrol City AVM’nin katkıları ile otobüsümüzü almış bulunmaktayız. Otobüs için farklı bir konsept, farklı bir giydirme planladık. Örnek olacak bu konseptte, 1960’tan bu güne kadar oynayan 715 futbolcumuzun ve 23 kulüp başkanımızın isimleri, otobüsün dış cephesinde yer alacak. Her platformda bu vefa örneğini sergilemeye çalışırken, maalesef takımımızda oynamış 715 oyuncunun yarıya yakını Batmanlı olmasına rağmen, birkaçı dışında hiçbirini maçlarımızda, statta ve yanımızda göremiyoruz. Petrolspor’un mazisine ve takımına daha fazla sahip çıkılması gerektiğini düşünüyoruz”

“LİSANSLI ÜRÜNLER SATIŞ İÇİN HAZIR”

Konaç, store konusunda “Çoğu kışlık bütün lisanslı ürünlerimiz elimizde olmasına rağmen batman Park AVM’de gerekli yer tahsisini halen bekliyoruz. AVM Yönetiminin de bir çabası olduğuna inanıyoruz. Yönetim değişikliğinden kaynaklanan bir gecikme söz konusu. Kısa sürede yer tahsisi yapılacağını umut ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“YENİ STADI PLAY OFF MAÇINA YETİŞTİRMEYİ İSTİYORUZ”

Yeni stadın 15 Mart’a yetiştirilmesini umut ettiklerini belirten Kulüp Başkanı Ekrem Konaç “Yeni stat ile ilgili son günlerde Sayın Valimiz ve Gençlik Spor İl Müdürlüğümüzle yoğun bir çaba çerisindeyiz. Stadı yapan yüklenici firmanın stat zeminini 15 Mart’a kadar hazırlamasını ümit ediyoruz. Bu tarihe kadar yine Sayın Valimizin yoğun çabaları ile stadın rulo çimi ve koltuklarının ihalesinin de yapılacağını, stadı 10–15 Nisan’da maç oynamaya hazır hale getirip, son Bingölspor ve kısmetse Play Of maçına yetiştirmeyi düşünüyoruz” dedi.

“HEDEF PLAY OF VE TAKIMI KURUMSALLAŞTIRMAK”

Hedeflerinin Play-of olduğunu belirten Konaç “Öncelikle kalan 10 maçta kenetlenip, play of’a çıkmak, en büyük isteğimiz. Takımın diğer oyuncularının, son maçta hakemin haksız yere cezalı duruma düşürdüğü Samet ve Ensar dışında cezası devam eden Halil Aşut’un yokluğunu yaşatmayacağını düşünüyoruz. Ayrıca maçı TRT Kurdi Spor’da yayınlatma konusunda gereken tüm girişimleri yaptık, naklen yayınlanacağını düşünüyoruz. Bu kupayla beraber Petrolspor’un bu sezon ki 7. naklen yayını olacak. Her platformda Petrolspor’un marka değeri artıyor. Yönetimsel anlamda da önümüzdeki sezonlarda kulübün marka değerini arttırıp, kurumsallaşma yolunda daha ileriye götürerek halka arz etmeyi düşünüyoruz” dedi. (Yusuf kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete