GÜNDEM

ELEKTRİK ARIZASI GİDERİLDİĞİ İÇİN TATLI DAĞITTI

Batmanlı esnaf Halit Can, Dicle Elektrik Dağıtım’ın çalışmalarından duyduğu memnuniyeti 2016’nın son mesai gününde şirket çalışanlarına tatlı dağıtarak gösterdi.

ELEKTRİK ARIZASI GİDERİLDİĞİ İÇİN TATLI DAĞITTI
01-01-2017 18:39
Google News

EVİNDEKİ ARIZANIN GİDERİLMESİ İÇİN DEDAŞ’I ARADI

Çamlıca Mahallesi'nde ikamet eden Halit Can isimli esnaf, DEDAŞ’a başvurarak evinde yaşadığı elektrik sorununun giderilmesini istedi. Evdeki şebekeyi ve elektrik sayacını inceleyen arıza ekipleri, kısa sürede sorunu çözdü. Elektrik sorunu çözülen Halit Can, enerji şirketinin çalışmalarından duyduğu memnuniyeti sıradışı bir yöntemle gösterdi.

EKİPLERE TATLI İKRAMI YAPTI

DEDAŞ Batman İl Müdürlüğü’nü ziyaret ederek tatlı ikramı yapan Esnaf Halit Can “Elektrik sorununu gidermek DEDAŞ’ın asli görevidir ancak, burada diğer vatandaşlar gibi bana gösterilen sıcak ilgi ve yoğun iş trafiğine rağmen kurulan sıcak diyalogdan dolayı teşekkür etmek istedim” dedi.

"HİZMET ASLİ GÖREVİMİZDİR"

DEDAŞ Müdürü Faruk İşlek, müşterilerine en iyi hizmeti vermenin görevleri olduğunu belirterek “Sahada yaz kış, çamur yağmur demeden görev için koşan ekiplerimize müşterilerimizin sıcak yaklaşımı, bir gülüşü bile yeter” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete