GÜNDEM

ELEKTRİK KESİNTİLERİ BIKTIRDI!

Kentte dayanılmaz bir hal alan elektrik kesintileri, Ramazan ay’ına girdiğimiz şu günlerde başta esnafları olmak üzere kent sakinlerini kara kara düşündürmeye başladı.

ELEKTRİK KESİNTİLERİ BIKTIRDI!
27-06-2014 22:56
Google News

Yeraltında bulunan şebekelerin patlaması sonucu kentte 4 saatlik elektrik kesinti yaşandı. Akyürek Mahallesi, Meydan Mahallesi ve Çarşı merkezinde yaşanan elektrik kesintisi, esnafların tepkisini çekti. Elektrik kesintileri sırasında sık sık Tedaş İl Müdürlüğünü arayan esnaflar, sıcak havada kesintilerin daha da dayanılmaz bir hal aldığını söyledi. Olayla ilgili açıklama yapan bazı esnaflar “4 saat önce elektrik kesildi. Tedaş’ı aradığımızda yar altındaki elektrik şebekelerinde patlama olduğu söylendi. Sıcak havada klima ve pervane çalıştıramaz olduk. Ayrıca işlerimizi de yapamaz hale geldik. Tedaş bu tür sorunlara çözüm bulsun.” dedi.

RAMAZAN’DA ELEKTRİK KESİNTİSİ İSTEMİYORUZ

Ramazan ay’ında kentte yaşanabilecek kesintilere karşı önlem alınmasını isteyen esnaflar “Ramazan ay’ında da aynı rezilliği yaşamak istemiyoruz. Yetkililerin bu konuda gerekli önemleri alması gerekiyor. Açlık ve susuzlukla baş etmeye çalışan esnaflar bir de elektrik kesintileriyle hem iş yapamaz hale gelecek hem de sıcaktan kavrulacak. Bu tür sorunların şimdiden öngörülüp, tedbir alınması gerekiyor” dediler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?