GÜNDEM

ELEKTRİK KESİNTİLERİNE TEPKİ!

Yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle Şevki Taş,kesintilerin devam etmesi durumunda Tüketici Hakları Mahkemesi’ne başvuracaklarını söyledi.

ELEKTRİK KESİNTİLERİNE TEPKİ!
01-07-2014 20:46
Google News

Elektrik kesintileri nedeniyle esnafın iş yapamaz hale geldiğini belirten Taş “Aylardır DEDAŞ’ın bakım ve onarım çalışması yapılacağı gerekçesi ile her gün belirli saatlerde elektrik kesintisine gidiyor. Bu bakım daha kaç ay ve kaç gün sürecek. Ramazan ayında kesintilerin devam etmesi esnaflara ve bu kentte yaşayanlara işkencedir. Kesintilerin devam etmesi durumunda Tüketici Hakları Mahkemesi’ne başvuracağız” dedi.

“MAHKEMEYE BAŞVURACAĞIZ”

Gülistan Caddesi başta olmak üzere Batmanlı esnafın elektrik kesintileri nedeniyle gün boyunca karanlıkta kaldığını ifade eden Başkan Şevki Taş “Son aylarda elektrik kesintileri yüzünden Esnafımız iş yapamaz hale geldi. Elektrik kesintilerden dolayı tekrar uyarıyoruz; başta mülki amirimiz olmak üzere, Dicle EDAŞ müdürü ve genel müdürleri olmak üzere Batman’daki elektrik sorununa bir çözüm bulmazlarsa, Tüketici Hakları Mahkemesi’ne başvuracağız” açıklamasını yaptı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete