GÜNDEM

ELEKTRİK KESİNTİLERİNE TEPKİ İÇİN TOPLANDILAR

Akyürek ve Petrol Mahallesi sakinleri, soğuyan havalarla birlikte had safhaya ulaşan elektrik kesintilerine tepki göstermek için kitlesel basın açıklaması düzenledi.

ELEKTRİK KESİNTİLERİNE TEPKİ İÇİN TOPLANDILAR
19-12-2016 23:47
Google News

Akyürek Mahallesi’nde bir araya gelen esnaf ve vatandaşlar, kesintiler yüzünden hayatın durma noktasına geldiği belirterek DEDAŞ Yetkililerine seslendi.

“İŞ YAPAMAZ HALE GELDİK”

Grup adına açıklama yapan Usalan Emlakçılık Sahibi Hüseyin Usalan “Enerji Bakanlığı ve yerelde Dicle Edaş ile TEİAŞ Yetkililerine sesleniyoruz. Elektrik kesintilerinin, kentin en önemli sorunu olduğunu bilmenize, vatandaşları ne derece mağdur ettiğinize şahit olmanıza rağmen yaz mevsiminde önlem almamanız,  elektrik kablolarını güçlendirmemeniz, trafoları yenilememeniz, sorunlara göz yumduğunuz anlamına gelmiyor mu? Pos cihazı ve bilgisayarla iş yapan esnaf, kepenk kapatma noktasına gelirken, işyerini ısıtmada sorun yaşayan esnaf da iş yapamaz hale gelmektedir. Enerji Bakanlığı, DEDAŞ ve TEİAŞ Yetkilileri, Batman halkının sorununa ne zamana kadar göz yumacaklar? Kesintisiz bir günümüz kalmadı ve her kesinti saatlerce sürmektedir. Sayın Valimiz ve Belediye Başkanımızın da bu soruna kayıtsız kalmayacağına inanıyoruz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete