GÜNDEM

ELEKTRONİK SEKTÖRÜ DE SÜREÇTEN ETKİLENDİ

Çarşı Mahallesi eski Halk Bank yanında bulunan Doğansan Elektronik’te tüm elektronik cihazlar uygun indirim ve kampanyalarla alıcısına ulaşıyor. İşletme sahibi, dev indirimlere rağmen ürünlerini satmakta zorlandığını belirtiyor.

ELEKTRONİK SEKTÖRÜ DE SÜREÇTEN ETKİLENDİ
07-02-2016 19:44
Google News

 “ÇATIŞMA ORTAMININ SON BULMASINI İSTİYORUZ”

Yaşanan çatışmalı ortamın piyasayı olumsuz etkilediğini savunan İşletmeci Ahmet Doğan “Doğansan Elektronik’te tüm elektronik cihazları bulabilirsiniz. Müzik çalar aletleri, şarj cihazları, cep telefonları, elektrik ve elektronik adına aradığınız her şey burada mevcuttur. Üstelik fiyatlarımız da şaşırtıcı derecede düşüktür.  Buna rağmen satış yapamıyoruz. Çünkü çatışma ortamından dolayı piyasa durgunlaştı, iş yapamaz hale geldik. Sınır kapılarının kapalı olmasından dolayı yeni cihazlar getiremiyoruz. Böyle devam ederse esnaflar kepenk kapatmak zorunda kalacak. Tek temennimiz yaşanan bu gergin ortamın biran önce son bulması ve barış ortamının geri gelmesidir. Herkes barış için elini taşın altına koysun” dedi.

İLK DEFA BÖYLE SIKINTI GÖRÜYORUM

Yaklaşık 25 yılladır bu sektörde çalıştığını belirten Doğan “Yıllardır bu sektörün içindeyim ama ilk defa böyle bir durgunluk görüyorum. Kiralarımızı ödeyemiyoruz. İnşallah barış ve huzur ortamı gelir de tekrar piyasa canlanır” ifadelerini kullandı. (Umut Ayaz)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete