GÜNDEM

EMANET MOTOR, EKMEK TEKNESİ OLDU

Batman’ın Sason İlçesinde ikamet eden 9 çocuk babası 53 yaşındaki Ramazan Çiftçi, arkadaşından emanet aldığı motosikletle yük ve yolcu taşıyarak ailesini geçindiriyor.

EMANET MOTOR, EKMEK TEKNESİ OLDU
23-03-2017 17:19
Google News

Yıllar önce geçirdiği trafik kazası nedeni ile görmekte zorluk çeken Çiftçi, arkadaşından aldığı motosikletle yük ve yolcu taşımaya başladı. Kendisine ait motosikleti hırsızlar tarafından çalınan Çiftçi, bir arkadaşından emanet aldığı motosikletle işine devam ettiğini belirterek “Motorla hem yolcu hem de yük taşıyorum. Aracın gitmediği yerlere de gidiyorum. Köylere kadar sefer yapıyorum. İhtiyacım olduğunu bildikleri için arkadaşlarım araba ya da servisi değil beni arıyor” dedi.

“ÇOCUKLARIMA BAKAMADIĞIM İÇİN ÜZÜLÜYORUM”

Ramazan Çiftçi'nin eşi Perizade Çiftçi ise 9 çocukları olduğunu belirterek “Durumuz çok kötü. Maaşımız yok, herhangi bir gelirimiz yok. Eşimin altı damarı kesildi, damarlarında sorun var çalışmıyor. Elinden rahatsız olmasına rağmen iş buldukça çalışıyor. İdaremizi emanet motor ile yapıyoruz. Çocuklarımın gözü diğer insanların adlıkları yiyeceklerde kalıyor” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete