GÜNDEM

EMEKLİ KONUTLARI EKİM’DE TESLİM EDİLECEK

8 bin 975 üyesi olan Batman Emekliler Derneği, üyeleri için TOKİ’nin eliyle yaptırdığı 1472 konut projesine spor tesislerini ve kütüphaneyi de dahil etmeyi başardı.

EMEKLİ KONUTLARI EKİM’DE TESLİM EDİLECEK
21-04-2015 21:46
Google News

Üyeleri için çeşitli proje ve çalışmalara imza attıklarını söyleyen Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen, Batı Raman’da üniversite yolu üzerinde yapımı devam eden 1472 konut için çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini belirtti.

EKİM AYINDA TESLİM EDİLECEK

Konut projesine spor tesislerini ve kütüphaneyi de dâhil ettiklerini, ayrıca binaların doğalgaza uygun hale getirildiğini söyleyen Ekmen “Emeklilerimizin huzuru için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Emeklilerimiz için 1472 konut yaptırdık. Kura çekimleri yapılacaktı ancak erteledik. Çünkü kura çekimi yapılsaydı emeklilerimiz yüzdelik yatırmak zorunda kalacaktı ve kira taksitleri başlayacaktı. Bu yüzden binaların teslim tarihine yakın bir zamanda kuraların çekilmesini uygun görüyoruz. Konutlar Ekim ayında teslim edilecek. Projeye spor tesisini, kütüphaneyi ilave ettik, binalar doğalgaza uygun hale getirildi” dedi.

400 KONUT İÇİN BAKANLIKTAN İMZA BEKLENİYOR

Üye sayımız her gün artıyor. Bu yüzden konut projesine ilave olarak, 40 dönüm arazide 400 konut daha yaptıracağız. Projeyi Milli Emlak Genel Müdürlüğüne elden teslim ettik. Maliye Bakanlığının imzalaması bekleniyor. İmzadan sonra TOKİ’ye gidilecek ve ihaleye çıkacak. Sonra başvuruları almaya başlayacağız. Bunun için Valimizden, Bakan Mehmet Şimşek’ten destek bekliyoruz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete