GÜNDEM

EMEKLİ KONUTLARI’NDAKİ OKULDA İNCELEME YAPILDI

Emekliler Derneği Batman Şubesi tarafından TOKİ’nin aracılığı ile Batıraman’da inşa edilen bin 4470 konut projesindeki okul binasında inceleme yapıldı.

EMEKLİ KONUTLARI’NDAKİ OKULDA İNCELEME YAPILDI
26-09-2016 21:11
Google News

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Emekli Konutları’nda yapımı tamamlanan okulu gezdi. İnceleme sırasında Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran’a, Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen eşlik etti.

“OKUL EN KISA ZAMANDA EĞİTİME BAŞLAYACAK”

32 derslikli okul binasını inceleyen Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, geçici kabul raporundan sonra okulda eğitim-öğretim hizmetine başlanacağını belirterek “Geçici kabul gelir gelmez okulun açılması için onay alacağız ve Valilik onuruyla açılışımızı yapacağız. Açılışın ardından müdür atamamasını okulun donatımını ve öğretmen görevlendirmelerimizi yapacağız. Okulumuz 32 derslik devasa bir okul. Bizim en güzel okullarımızdan biri. Çocuklarımız inşallah burada çok başarılı olacaklar. Memleketlerine, milletine, vatanına iyi hizmetler sunarlar. Çocuklarımız gittikleri okula adapte olmadan buraya almak için uğraşacağız. Böylelikle burada eğitimlerini devam edecekler. Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen’e bu hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete