GÜNDEM

EMEKLİLER, BUGÜN BAŞKANINI SEÇİYOR

Üye sayısı 9 bine ulaşan ve Batman’da en fazla üyeye sahip dernek unvanını elinde bulunduran Emekliler Derneği, bugün Kültür Merkezi’nde yapılacak olan seçimle yeni yönetimini oluşturacak.

EMEKLİLER, BUGÜN BAŞKANINI SEÇİYOR
02-08-2015 20:10
Google News

Dernek Başkanlığını Hüseyin Ekmen’in yaptığı Emekliler Derneği, bugün kongreye gidiyor. Genel Başkan Kazım Ergün’de katılım sağlayacağı kongrede dernek üyeleri 10.00–17.00 saatleri arasında oy kullanarak derneğin yeni yönetimini oluşturacak. İki liste halinde gidilecek olan kongrede mevcut başkan Hüseyin Ekmen ile Fikri Çelik yarışacak.

EKMEN, ‘YAPTIKLARIM YAPACAKLARIMIN TEMİNATIDIR’

Seçimde kendilerine destek verilmesi için üyelerine çağrıda bulunan Dernek Başkanı Hüseyin Ekmen “Bu ülkenin üretiminde, kazancında emeği geçen emeklilerimizin refahı için derneğimizi bu günlere getirdik. Bugüne kadar üyelerimizin sorunlarının çözümü için çalmadık kapı bırakmadık. Üyelerimiz için yaptırdığımız TOKİ konutları, derneği saygın bir yere getirmek için verdiğimiz uğraşlar, bunun en güzel örneğidir. Üyelerimiz bugün sandıkta oy kullanırken bu hususları göz önünde bulundurmalıdır. Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır.” ifadelerini kullandı. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete