GÜNDEM

EMEKLİLER’DEN TOKİ’LERLE İLGİLİ ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Emekliler Derneği’nin girişimleri ile TOKİ tarafından Batman’da yaptırılan bin 440 konutun güvenlik sisteminin, anahtar tesliminden sonra kurulması kararlaştırıldı.

EMEKLİLER’DEN TOKİ’LERLE İLGİLİ ÖNEMLİ AÇIKLAMA
18-06-2016 00:18
Google News

İhata duvarı, güvenlik sistemi, çit demirleri, kamera ve mobese kameraları sistemlerinin, anahtar tesliminden sonra kurulacağını açıklayan Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, TOKİ’de güvenlik tedbirlerinin elzem olduğunu belirtti.

TOKİ’DE GÜVENLİK TEDBİRİ ŞART

Başkan Ekmen, açıklamasında “Ev sahibi üyelerimizin talebi üzerine ihata duvarı, güvenlik sistemi, çit demirleri, kamera ve mobese kameraları sistemlerinin kurulması yönünde bir çalışma başlattık. İki kez tüm üyelerimizle yaptığımız toplantı sonucu her bir bloktan 1 kişi toplam 40 kişilik komisyon oluşturup çalışmalara başladık. Kuyubaşı Afet TOKİ, güvenlik isteyen bir yerleşim yeri. Her türlü olumsuz olaylarının ve ölümlerin yaşanabileceği TOKİ’de, güvenliği sağlayabilmek için bu sistemin yapılması elzemdir. Ancak TOKİ’de yaptığımız görüşmede, anahtar tesliminden sonra yapılması daha uygun görülmüştür. TOKİ tarafından beğeni kazanan projenin hayata geçirilmesinde herhangi bir sakıncası yoktur. Bu projenin her aşamasında olduğu gibi güvenlik sistemlerinin kurulması aşaması da şeffaf ve tüm kamuoyunun önünde yapılacaktır” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete