Ana içeriğe geç

EMEKLİLER, PETROL İŞ’İ AĞIRLADI…

EMEKLİLER, PETROL İŞ’İ AĞIRLADI…

EMEKLİLER, PETROL İŞ’İ AĞIRLADI…

Petrol İş Şube Başkanı Mustafa Mesut Tekik, İdari Sekreter Sertip Özdemir ve Mali Sekreter Şeyhmuh Kaygusuz, Emekliler Derneği’ni ziyaret etti.

Sendika Başkanı Mustafa Tekik, Emekliler Derneği’ni ikinci evleri olarak gördüklerini belirterek “her zaman emeklilerimizin yanındayız. Emekliler Derneği’nin faaliyetlerini, çalışmalarını yakından gururla takip ediyoruz. Batmandaki işçi emeklileri aynı çatı altında toplayıp onları hayata dair bazı sıkıntılarını çözme iradesi göstermesi, derneğe güzel bir daire ve çalışma mekânı sağlanması takdir edilmesi gereken bir olaydır. TOKİ projesi emeklilere yönelik konut edindirme projesi de örnek olacak bir projedir” dedi.

PETROL İŞ’E SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Hüseyin Ekmen “Bizler en zor dönemlerde Petrol İş’e sahip çıkan kişileriz. Bu kurumun ayakta kalması için geçmişte olduğu gibi bundan sonra da gayretimiz devam edecektir” dedi.

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle