GÜNDEM

EMEKLİLER, YENİ BİR DERNEK KURDU

“Tüm emekliler derneği, törenle açıldı”

EMEKLİLER, YENİ BİR DERNEK KURDU
12-11-2015 18:40
Google News

 

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetim Derneği (Tüm Emek Der), Valilik binası karşısında bulunan İstanbul İş Merkezi’ndeki binasında yapılan açılışla faaliyete girdi.

Başkanlığını Abdülkadir Atalay’ın yaptığı dernek, emeklilerin sorunlarına çözüm üretmek ve daha rahat bir yaşam sürmelerini sağlamak için hazırladığı bir dizi projelerle açıldı. Açılış programında konuşan Başkan Atalay “Biz bir sivil toplum örgütüyüz, hiçbir siyasi parti ve kuruluşa bağlı değiliz. Emeklilere yapılan haksızlıklara dur demek için buradayız. Dernek binamız, emekliler için bir lokal olarak kullanılabilecektir” dedi.

“EMEKLİLERE KONUT YAPACAĞIZ”

TOKİ ile anlaşma yaptıklarını belirten Başkan Atalay, üyeleri için Batman’da konut yaptıracaklarını belirterek “Emeklilerimiz kira öder gibi ev sahibi olacak. 240 ay süreyle 250 TL ödeyecekler. Üye kaydı almaya başladık, prosedürleri tamamladıktan sonra gerekli girişimleri yapacağız” dedi.

DERNEĞİN YÖNETİMİ BELİRLENDİ

Dernek Başkanlığını Abdülkadir Atalay’ın yaptığı Tüm Emek Der’in Yönetim Kuruluna İlhan Bucağı, Yavuz Soylu, Hüseyin Elçi ve Remzi Çekmen getirildi. Derneğin Denetim Kuruluna ise Ahmet Kara, Abdulhalim Ekinci ve Mehmet Can Kunut seçildi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete