GÜNDEM

EMEKLİLERE DUYURU; TATİL TESİSİ AÇILDI

Türkiye Emekliler Derneği’nin, 81 ildeki emekli vatandaşlar için 2013 yılında Balıkesir Erdek’te hizmete sunduğu ancak koronavirüs salgını nedeniyle kapıları bir süre kapalı tutulan tatil tesisi, yeniden hizmete girdi.

EMEKLİLERE DUYURU; TATİL TESİSİ AÇILDI
25-05-2021 13:12
BATMAN
Google News

 

HİZMETE ARA VERMİŞTİ, YENİDEN AÇILDI

Her yıl yaklaşık 3 bin emekli vatandaşın ailesiyle birlikte tatil yaptığı Balıkesir Erdek’te bulunan Narlı Eğitim ve Sosyal Tesisi, pandemi nedeniyle hizmete ara vermişti. Personellerinin ve konuklarının sağlığı için hizmete ara veren tatil tesisi, normalleşme süreciyle birlikte yeniden hizmete girdi.

EMEKLİ VE AİLELERİNE CÜZİ BİR ÜCRETLE HİZMET VERİYOR

Emekli ve ailelerine çok cüzi bir ücretle hizmet veren TÜED tesisi, koronavirüs tedbirleri kapsamında konuklarını ağırlamaya devam edecek. Türkiye Emekliler Derneği Genel Merkez Denetleme Kurulu Üyesi ve Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, Batman’daki emeklileri SMS yoluyla bilgilendirerek “5–11 Haziran, 2–8 Temmuz, 29 Temmuz–4 Ağustos, 15–21 Ağustos, 27 Ağustos–2 Eylül tarihleri arasında tatil tesisimiz hizmette olacaktır. Tesise gidecek olan hemşerilerimizin covid-19 aşı ve HES kodlarını yanlarında bulundurmaları rica olunur. Aşı olmayan ve HES kodu almayanların tesise alınması, içişleri Bakanlığı kararıyla yasaklanmıştır. Belirttiğimiz tarihlerde konaklama tesisine gidecek olan üyelerimiz, en az 1 hafta öncesinden derneğimize gelerek müracaatlarını yapmalıdır” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete