SİYASET

EMEKLİLERE GELECEK ZİYARETİ

Gelecek Partisi Batman İl Başkanı Abdulbaki Polat, Türkiye Emekliler Derneği Batman Şubesini ziyaret etti. Polat, bu ülkenin en mağdur kesiminin, emekliler olduğunu söyledi.

EMEKLİLERE GELECEK ZİYARETİ
03-09-2021 08:06
BATMAN
Google News

EMEKLİLER, YÜKSEK ZAMLAR KARŞISINDA EZİLİYOR

Başkan Ekmen’le görüşen İl Başkanı Polat “Salgın hastalıkla birlikte emeklilerin psikolojisi bozuldu. Emeklilerin salgınla birlikte yaşadığı kaygı, endişe ve depresyon gibi sebeplerin üzerine ekonomik olarak yaşadıkları sorunları birleştirince karşımızda kırılgan bir kitle görüyoruz. Son dönemlerde artan elektrik fiyatlarına bağlı olarak yüksek faturalarla karşı karşıya kalan emekliler, yüksek enflasyon karşısında eziliyor. Emeklilerin maaşına, açıklanan enflasyona göre değil, cebinde hissettiği enflasyon oranında zam yapılmalıdır” dedi.

BÜTÜN ÇABAMIZ, EMEKLİLER İÇİN

Türkiye Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, ziyaretlerinden dolayı Gelecek Partisi Heyetine teşekkür etti. Ekmen, derneklerinin emekliler için yaptığı hizmetleri anlatırken “Emeklilerimizin kimseye muhtaç olmadan yaşayabilmesi için konut projesini hayata geçirdik ve Türkiye’de örnek olarak gösterildi. Pandemi sürecinde maske dağıttık. Emeklilerimiz için kurumsal firmalarla indirim sözleşmeleri imzalamaya devam ettik. Tek çabamız, bu ülkenin her karışında emeği ve alın teri olan emekliler içindir” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete