GÜNDEM

EMEKLİLERİN GÖZÜ KULAĞI 13 EYLÜL’DE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 13 Eylül'de Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesinin detaylarını açıklayacak.

EMEKLİLERİN GÖZÜ KULAĞI 13 EYLÜL’DE
24-08-2022 14:00
24-08-2022 12:00
BATMAN
Google News

Konut ihtiyacının fazlasıyla hissedildiği Batman’da emekliler, 13 Eylül’de açıklanacak olan konut projesine kilitlendi.

SPEKÜLASYONLARA İTİBAR EDİLMESİN

12 Bin üyesi ile Batman’ın en büyük sivil toplum kuruluşu olan Türkiye Emekliler Derneği, 13 Eylül’de açıklanacak olan konut projesine odaklandı.

Türkiye Emekliler Derneği Genel Merkez Denetleme Kurulu Başkanı ve Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, konut alımıyla ilgili oluşturulan spekülasyonlara itibar edilmemesini isteyerek “13 Eylül’de dev bir konut projesi açıklanması bekleniyor. Daha önce de Batman’da hem emeklilerimizi hem ihtiyaç sahiplerimizi konut sahibi yapan bir dernek olarak, bu projeyi dikkatle takip ediyoruz. Henüz konut projesinin detayları bile ortada yok iken vatandaşlarımızın duygularını istismar eden spekülasyonlara itibar edilmemelidir. Detaylar netleştikten sonra dernek üyelerimize bilgilendirme SMS’leri gönderilecektir. Dernek olarak her türlü konut projelerinde Batman Halkını en doğru şekilde ilgilendirmeyi kendimize görev biliyoruz. Yoksulluğun ve işsizliğin bu kadar yoğun olduğu bir kentte vatandaşlarımızı ev sahibi yapacak bu tür projeleri önemsiyoruz. Derneğimiz, gerekli bilgilendirmeleri mutlaka yapacaktır. Bu projenin Batman’da da uygulanması için TOKİ nezdinde ve ilgili siyasetçilerle gerekli görüşmeleri yapıyoruz” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?