GÜNDEM

EMEKLİLERİN İSTEĞİ VAR!...

“Evlerimizin yönetimi bize verilsin”

EMEKLİLERİN İSTEĞİ VAR!...
04-06-2017 21:37
Google News

Emekliler Derneği tarafından Batıraman’da TOKİ’nin eliyle yaptırılan konutlarda yaşam başladı ancak talepler bitmedi. Emekli TOKİ Sakinleri, her geçen gün maliyetin yükseldiğini gerekçe göstererek, evlerinin kendi yönetimlerine verilmesini istedi.

“SORUNUN ÇÖZÜLMESİNİ BEKLİYORUZ”

Emlak Yönetimi tarafından yönetilen evlerin maliyetinin her geçen gün yükseldiğini belirten Emekli TOKİ Sakinleri “Emekliler Derneği İş Birliğiyle olan evlerimiz TOKİ emlak yönetimi tarafından yönetiliyor. Bunun maliyeti bize çok pahalıya mal oluyor. Emlak Yönetiminin, evlerimizin yönetimini bize devretmesini istiyoruz. Bloklar, seçilecek kişiler tarafından yönetilsin. Böylece ödediğimiz aylık taksitin maliyeti düşecektir” dedi.

TOPLANTIYA ÇAĞRI

Gazetemizi ziyaret eden Emekli TOKİ Sakinleri “Dernek Başkanımız ve Yönetimi, maliyetlerin aşağı düşürülmesi konusunda toplantı düzenledi. İmza toplayıp çoğunluk sağlanınca imzalar, TOKİ emlak yönetimine gönderilecek. Ancak 1472 konutta 200 kişiden ancak imza toplanabildi. Dernek Yöneticileri ellerinden geleni yaptı. Milletvekilimiz Ataullah Hamidi, Sayın Valimiz Ahmet Deniz ve Dernek Başkanımızın, bu sorunu çözmesi gerekiyor. Taksiler 450 TL’den başlıyor. Bina masrafları 250 TL’den oluşuyor. Bayramdan sonra yapacağımız ikinci toplantıya herkesi eksiksiz bekliyoruz” ifadelerini kullandı. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
4 Mayıs 2024 e-gazete