SPOR

EMİN ÇELİK, KAMPI DEĞERLENDİRDİ

3. Lig 3. grupta ligde kalma mücadelesi verecek olan Petrolspor’da basın sözcüsü Emin Çelik kampı değerlendirdi.

EMİN ÇELİK, KAMPI DEĞERLENDİRDİ
05-01-2020 13:24
Google News

İlk hedeflerinin takımı ligde bırakmak olduğunu belirten Basın sözcüsü Emin Çelik, "Antalya Lara’da 15 gün süren bir kamp süreci geçiriyoruz. İyi bir kamp dönemi geçirdiğimizi söyleyebilirim. Ligin ikinci yarısına en iyi şekilde başlamak için takımı her yönden güçlendiriyoruz." dedi. Gazetemize açıklamalarda bulunan Çelik, kamp döneminde ve oynadıkları hazırlık maçlarında eksik noktaları daha net gördüklerini ve buna göre teknik heyetin önlem alacağını söyledi.
EKSİKLİKLER TESPİT EDİLDİ
Tespit edilen eksikliklerin giderilmesi için teknik heyetin canla başla çalıştığını belirten Çelik, “İnşallah verimli çalışmalarımızın meyvelerini ligde toplarız. Amacımız Batmanlılara ligin 2. yarısında gurur duyacakları bir takım izletebilmek. Transferde bize fayda sağlayacağına inandığımız arkadaşlarımızı kadromuza kattık. Kapta da bir kez daha gördük ki doğru transferler yapmışız. Belki transferde başka takviyeler de gerekebilir. Zaten yönetimimizin de bu konudaki çalışmaları devam ediyor.” şeklinde konuştu. 
İLK HEDEF KELTİKSPOR MAÇI
12 Ocak tarihinde deplasmanda karşılaşacakları Gümüşhane Keltikspor maçı hazırlıklarını da başladıklarını belirten Çelik, “Maç haftasına girdik. Futbolcularımızın hazır olduklarını gözlemliyoruz. Hedefimiz ligin 2. yarısına iyi başlamak ve 3 puan almaktır. Kalan 17 maçımızın hepsi final havasındadır. Bu takımın başarımlı olacağına inancım tamdır.” Dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete