GÜNDEM

EMLAKÇILIKTA 10 YILLIK TECRÜBE

Cumhuriyet Mahallesi Diyarbakır Caddesi No:138 Çimen Apartmanı altında hizmet veren Emir Emlak, 10 yıllık tecrübesiyle sektörün çıtasını yükseltiyor.

EMLAKÇILIKTA 10 YILLIK TECRÜBE
02-05-2016 20:53
Google News

Müstakil ev, arsa, daire, tarla ve çalışma bürolarının alım satımında Batmanlılara hizmet veren Emir Emlak “kimseyi boş göndermiyoruz” anlayışı ile müşteri kapasitesini yükseltiyor.

10 yıllık tecrübesini Emir Emlak’ta halkın hizmetine sunan Yakup ve Yusuf Kaplan ortaklar “Emlakçılık sektörü, özen ve hassasiyet gerektiren bir sektördür. Bu bilinçle 10 yıldır sektörden edindiğimiz tecrübeyi Emir Emlak’ta halkımızın hizmetine sunduk. Bütün alım ve kiralama işlerinde iş bitirici olduğumuz ve kimseyi boş göndermediğimiz gerçeğinden yola çıkacak olursak Batman’da emlakçılık sektörünün 1 numaralı ismi olduğumuza inanıyoruz” dedi.

7/24 ULAŞABİLİRLER

0536 463 25 62 no’lu hattan arayanlara ayrıca Diyarbakır Caddesi üzerinde bulunan emlak ofisine uğrayanlara 7/24 hizmet verdiklerini söyleyen Yakup ve Yusuf Kaplan “Batmanlılar, emlakçılık adına aradığı hizmetin en iyisini ve kalitelisini Emir Emlak’ta bulabilirler” ifadelerini kullandı. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete