GÜNDEM

EMNİYET “ÇOCUKLARINIZ GÜVENDE” MESAJI VERDİ

EMNİYET “ÇOCUKLARINIZ GÜVENDE” MESAJI VERDİ

EMNİYET “ÇOCUKLARINIZ GÜVENDE” MESAJI VERDİ
18-09-2014 20:36
Google News

Emniyet Müdürlüğü, 2014–2015 eğitim-öğretim yılı boyunca okul çevrelerinde geniş güvenlik önlemlerinin alınacağını duyurdu.

Yapılan açıklamada “il genelinde bulunan resmi ve özel eğitim-öğretim kurumları çevresinde alınacak olan emniyet tedbirleri ile ilgili Emniyet Müdürü Necati Denizci başkanlığında Emniyet Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürlerinin de katılımıyla toplantı gerçekleştirildi” denildi.

OKUL ÇEVRELERİ SIKLIKLA DENETLENECEK

Toplantıda alınan kararlarla ilgili “her türlü suç ve şiddet ortamından uzak güvenli eğitim-öğretim ortamı tesis edilecek. Uyuşturucu ve uçucu madde bağımlılığı ve diğer zararlı alışkanlıklara karşı okullarda ve çevrelerinde gerekli önlemler alınacak. Öğrenciler, yasa dışı örgütlerin ve ideolojik faaliyetlerin olumsuz etkilerinden uzak tutulacak. Okul çevresindeki park, bahçe gibi umuma mahsus istirahat yerleri ile internet cafe, kahvehane, oyun salonları ve umuma açık eğlence yerler sıklıkla denetlenecek. Öğrencilerin okul çevresi veya güzergâhında trafik yönünden güvenlikleri sağlanacak. Servis araçlarının kontrol ve denetimleri çok yönlü yapılacak. Öğrenci velilerinin okul güvenliği ile ilgili endişeleri giderilecek” açıklamasını yapıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete