YAŞAM

EMNİYET MÜDÜRÜ KIRAÇ'A 'POLİS HAFTASI' ZİYARETİ

Batman Şehit ve Gazi Aileleri Derneği (BAŞGAD) Başkanı Şeyhmus Özcan ile beraberindeki Şehit ve Gazi yakınları, Türk Polis Teşkilatının 176. kuruluş yıl dönümünü nedeniyle İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç’ı makamında ziyaret etti.

EMNİYET MÜDÜRÜ KIRAÇ'A 'POLİS HAFTASI' ZİYARETİ
08-04-2021 18:14
Google News


Başkan Özcan, "Türk Polis Teşkilatının 176. kuruluş yıl dönümünü nedeniyle İl Emniyet Müdürümüzü ziyaret ederek, Bu vesileyle, bütün emniyet mensuplarının 176. yılını kutluyor, Şehit ve Gazi emniyet mensuplarını saygı, minnet ve rahmetle anıyorum" dedi.
Kıraç da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Şehitlerimiz bize emenet olarak bıraktığı en büyük değerler, Vatandır, Devlettir millettir, bayraktır. Şehitlerimizin anneleri babaları kardeşleri eş ve çocukları da bizlere emanetleridir. Biz bu surat aziz şehitlerimizin emanetleri olan Sizlerin daima yanında olduk bundan sonra da olmaya devam edeceğiz Hepiniz bize şehitlerimizin emeanetisiniz, başımızın tacısınız. Allah acılarımızdan medet umanlara kandan beslenenlere, ülkemiz üzerinde karanlık planlar yapanlara fırsat vermesin. Rabbim birliğimizi dirliğimizi bozmasın” diyerek Özcan ve beraberindeki Şehit ve Gazi yakınlarına teşekkür ederek beraber pasta kestiler.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete