GÜNDEM

EMNİYET, UYUMA HATTINDAN İHBAR ALIYOR

Batman Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Ekipler, zehir tacirlerine yönelik denetimlerini sürdürdü.

EMNİYET, UYUMA HATTINDAN İHBAR ALIYOR
31-10-2019 16:51
Google News

 

İlimize uyuşturucu madde nakliyatı yapanlara yönelik yapılan çalışmalarda, 21 plakalı araç, şüphe üzerine durduruldu. Aracın bagajında, çuvallar içerisinde 135 kilo uyuşturucu bulundu. Araç sürücüsü, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

MAHALLEDE TORBACILARA BASKIN YAPILDI

Ekipler, park, açık alan, ağaçlık alan ve metruk binalarda uyuşturucu madde kullanan ve bulunduran şahıslara karşı da operasyonlarını sürdürürken, 155 polis imdat hattına, bir mahallede uyuşturucu satıldığı yönünde ihbar geldi. Mahalleye giden ekipler, ihbardaki eşkâle uyan 5 şahıs takibe alındı. Şahıslardan İ.D.’nin üzerinde 12 paket halinde toplam 70 kilo 95 gram uyuşturucu ve 1680 TL para ele geçirildi. İ.D. tutuklanarak cezaevine teslim edildi. 

EMNİYETTEN İHBAR UYARISI!

Emniyet “Uyuşturucu-uyarıcı madde ticareti yapan, nakleden, bu suçları işleyerek ekonomik ve haksız kazanç elde eden, çocuk ve gençlerimizi zehirlemeye çalışan suç örgütleri, örgüt üyeleri, sokak satıcıları, maddeleri temin eden ve nakleden veya bu suça her ne sebeple olursa olsun iştirak eden şüpheliler ile aralıksız, etkin şekilde ve kararlılıkla mücadeleye devam edilecektir. Uyuşturucu maddeyle mücadele konusunda 155 polis imdat hattı ve Narkotik Madde Satışına Yönelik İhbar Projesi olan UYUMA mobil uygulaması üzerinden bize ulaşarak ihbarda bulunan vatandaşlarımıza teşekkür ederiz” dedi

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete