SPOR

EMRE “BAYRAM” ETTİRDİ

Ligin 19. haftasının ilk maçında Trabzon Temsilcisi Yomraspor’a konuk olan Petrolspor, müsabakadan 1-0’lık skorla ayrılarak hanesine 3 puan yazdırmayı başardı.

EMRE “BAYRAM” ETTİRDİ
28-01-2018 18:45
Google News

TFF 3. Lig. 1. gurupta mücadele eden Kırmızı-Beyazlı temsilcimiz Yomraspor’a konuk oldu. Aldığı başarı skorlarla ligin üst sıralarında yer alan Petrolspor, Yomraspor karşısında 11 haftalık yenilmezlik serüvenini 12. haftaya çıkardı. Müsabaka boyunca kontrollü oyun oynayan temsilcimiz, rakip takımın gol yollarını kesti. Oyunu istediği gibi yönlendiren Petrolspor’da son haftaların yıldızı parlayan oyuncusu Emre Bayram’ın 34. dakikada attığı gol ile rakibi karşısında 1–0 öne geçti. Temsilcimiz, karşılaşmanın ilk 45. dakikası 1-0’lık skorla bitirdi. Maçın 2. yarısına da aynı oyununu sahaya yansıtan Petrolspor, Trabzon deplasmanından 1-0’lık skorla 3 puanı hanesine ekleyerek döndü. 
2 EKSİKLE SAHAYA ÇIKTI
Petrolspor, Yomra deplasmanında kalede Ahmet Taş, stoperde Fahri Küçükkurt ile Ensar Çetinkaya,  sol bekte Atilla Erel, sağ bekte Erman Taşkın, stoperde Ramazan Kaya ve Halil Aşut yer alırken orta sahada Emre Bayram, Samet Kartal ile Hakan Soylu üçlüsü yer aldı. İleri uçta ise Reha Kurt ilk on biri ile sahaya çıktı. 
“ÇIKIŞIMIZ DEVAM EDECEK”
Yomraspor karşısında alınan 3 puanı değerlendiren Petrolspor Kulübü As Başkanı ve Basın Sözcüsü Fatih Ceylan, “Rakibimiz Yomraspor düşme hattından uzaklaşmak için bizimle oynadıkları maçı kazanmak istiyordu. Bu maçın oldukça zor geçeceğinin farkındaydık. Hafta içinde teknik heyetimiz çalışmalarını buna göre ayarladı. Sonuç olarak rakibimize oyun oynatmadık ve tek golle 3 puana uzanan taraf olduk. Takım olarak 12 maçlık yenilmezlik bir serüvenimiz var. Ligin bitimine kadar bu çıkışımızı sürdüreceğiz ve Petrolspor’a yakışan yerlere geleceğiz” dedi. (Necdet Çakır)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
2 Mayıs 2024 e-gazete