GÜNDEM

“EN BÜYÜK ARZUMUZ HİZMET”

Yeni dönemde de BATSO Başkan Adayı olan Eski BATSO Başkanı ve İşadamı Osman Nasıroğlu, 200 kişiden oluşan işadamı ve gazeteci heyetini, kahvaltıda ağırladı.

“EN BÜYÜK ARZUMUZ HİZMET”
28-02-2018 21:52
Google News

MADO Cafe’de düzenlenen programda Nasıroğlu, BATSO Başkanlığına seçilmesi durumunda gerçekleştirmeyi planladığı projelerden bahsetti. BATSO seçimlerine Batman İçin Birlik Grubu ile hazırlandığını hatırlatan Nasıroğlu “Geniş yelpazeden gelen arkadaşlarımızla Batman’ın kalkınması için birlik olduk. Bir aksilik olmazsa seçimler 1 Nisan’da yapılacak. Seçimlerin ertelenmesi öncesinde yürüttüğümüz çalışmalarda büyük destekler gördük. Bu yüzden inanıyorum ki, artık daha güçlüyüz” dedi.

“GELECEĞİ DOĞRU PLANLIYORUZ”

Programa katılanların sorularını yanıtlayan Nasıroğlu  “Her zaman asıl önceliğimiz, Ticaret ve Sanayi Odası hizmetlerinin Batman’a maksimum fayda sağlaması oldu. Her türlü girişimlerimizi Batman’ın gelişimi için seferber etmek, en büyük arzumuz. Daha fazla yatırım, daha fazla istihdam ve daha fazla üretim, hepimizin ortak gayesi. Benim Şehrim, Benim Geleceğim, yaklaşımı ile Batman Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde şehrimize sahip çıkıyor, geleceğimizi doğru planlıyoruz” diyerek sonlandırdı. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete